Lastar Hendingar

« All Events

  • Denne hending er over.

Småleik 21.-23. juni 2019

21. juni kl. 16:0023. juni kl. 17:00

Dans, sang og spill! Sjå småleik.no for påmelding og informasjon!

Kva er Småleik?

SMÅLEIK er for alle.
Det blir verkstader og lokale tradisjonar ― og mykje, mykje moro.

SMÅLEIK er danse- og musikkverkstader

På Småleik kjem mange av dei beste instruktørane og musikarane vi har her i landet. Du får lære nye ting i lag med andre barn og ungdomar, og vere med å lage flotte framsyningar. Siste dagen på Småleik er St. Hans, og da blir det masse moro og flott Småleik-show på Norsk folkemuseum på Bygdøy.

Apalløkka i Oslo, fredag, laurdag og søndag 21.–23. juni 2019

Småleik finn stad på Apalløkka skole og idrettshall på Ammerud, første helga i sommarferien i Oslo. Apalløkka ligg rett ved Lillomarka og Vesletjern, med fin badeplass. Overnatting i klasserom på skolen. Måltid, verkstader og festkveld i hallen. Parkering på området. Innsjekkinga startar fredag kl. 16.00, og fellesprogrammet startar fredag kl. 18.00.

Du finn informasjon om verkstadane og instruktørane på Småleik-påmeldingssida.

Norsk Folkemuseum på Bygdøy søndag 23. juni (St. Hans)

Vi sjekkar ut frå Apalløkka søndag morgon, og drar i samla flokk til Folkemuseet. Der blir det mykje å sjå og vere med på, og vi toppar det heile med vårt eige Småleik-show på det tradisjonelle Friluftsteateret på Bygdøy. Teaterscena har ein lang og ærerik histore, og vert restaurert i år – spesielt for Småleik.

Småleik sluttar offisielt kl. 14.00 på søndag, men det blir aktivitetar og framsyningar rundt om i museet for Småleik-deltakarane heile ettermiddagen. Vi oppfordrar alle til å vere med vidare på museet sin store St. Hansfeiring på kvelden.

Detaljar:

Start:
21. juni kl. 16:00
Slutt:
23. juni kl. 17:00
Kategori:

Detaljar:

Start:
21. juni kl. 16:00
Slutt:
23. juni kl. 17:00
Kategori: